Kaндидат за Серия А следи наш голмайстор

2011-01-12 11:00:00

Наско Курдов няма да играе в Локомотив София, едва ли ще остане и в Ботев през пролетта

Младата звезда на Новия Ботев Атанас Курдов може да се озове в Италия, информира днешната спортна преса. Желаещ за него е тимът от Серия Б Варезе, който е със сериозни амбиции за атака на елита още този сезон.

През есента Курдов заби 34 гола с екипа на Ботев, 29 от които в първенството на Югоизточната В група, припомня "7 дни спорт".

Преди да се озове на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, той играеше в Леверкузен, където се надяваха че са привлекли от Левски следващия Бербатов. Курдов обаче не оправда доверието, а освен това близо година не игра заради контузия. Основно той рита в аматьорския състав на Байер.

"Варезе се интересува от Наско от повече от два месеца. Знаете, че и Локомотив София го иска. Има и други интересни предложения от чужбина. Само той може да реши кое от тях ще избере", коментира Петър Миладинов, който заедно с Емил Данчев представлява играча.

"Няма да ходя в Локомотив. Очертава се да не остана и в Ботев. Ще продължа кариерата си в чужбина, но засега не мога да кажа дали ще приема офертата на Варезе, или на някой друг клуб", обяви самият Курдов. В момента нападателят лекува възпаление на венците.

Вашият коментар