Maserati представя три нови линии – GT, Modena and Trofeo, налични за Ghibli, Quattroporte и Levante

Начало » Maserati представя три нови линии – GT, Modena and Trofeo, налични за Ghibli, Quattroporte и Levante

Модена, 30 юни 2021 – Maserati представя ексклузивни нови линии за Ghibli, Quattroporte и Levante като част от обновяването на гамата за моделна година 22 (MY22).

Трите нови линии – GT, Modena и Trofeo – са разработени не само, за да отговорят на всички изисквания и очаквания на клиентите, но и да изразят напълно различните, но допълващи се темпераменти на иновации, производителност и дизайн на гамата на Maserati.

ДНК на марката се изразява чрез уникални линии, създадени от синергията между Centro Stile Maserati и екипа за разработване на продукти, със задълбочено проучване на специални материали, детайли и характеристики.

GT. GT подчертава характера, очарованието и елегантността на Maserati и олицетворява по-градския, минималистичени съвременен дух на марката, подходящ за динамичните и любопитни световни граждани, които са модни, но със свой изтънчен, оригинален стил.

Ghibli GT и Levante GT са оборудвани с 4-цилиндров двигател с хибридна mild технология, с мощност 330 к.с. *

Quattroporte GT, от друга страна, се задвижва от V6 двигател, с мощност 350 к.с.

Отвън, тази линия подобрява моделите в гамата с хромирани вложки, а алуминиевите джантина колелата са 18”(за Ghibli и Levante) или 19’’(за Quattroporte). Вътрешният облик се допълва от кожени комфортни седалки влиния Dark Mirror за Ghibli GT, Radicaза Quattroporte GT, а Levante GT-линия Black Piano.

Modena. Modena е предназначена за клиенти, любители на спорта, наслаждавайки се пълноценно на своето време и преживявания. За хора, които търсят баланс на вродената елегантност, динамика и забавление пришофиране.

Ghibli Modena и Levante Modena са оборудвани с бензиновия V6двигател,с мощност 350 к.с.ModenaS с 430 к.с. се предлагаи за Ghibli и Levante.Quattroporte Modena разполага с V6 двигателс 430 к.с.**

Линията подобрява атлетизма на автомобилите чрез спортни брони с вложки Black Piano и 20-инчови алуминиеви джанти. В интериора всеки детайл предизвиква типичното удоволствие от шофирането на марката, със спортни кожени седалки и интериорни линии Black Pianoза Levante и Quattroporte или Dark Mirror за Ghibli.

Линията Modena S се отличава с пакет Nerissimo и червени спирачни апарати.

Trofeo. Trofeo представлява максималното представяне на личността на Maserati: фокусът е твърдо върху производителността, без да се жертва комфортът. Тази линия е върхът на гамата по отношение на пакети и преди всичко на мощността. Това е благодарение на мощния V8 Twin Turbo двигател с 580 к.с. Линия, оборудвана с карбон, 21”алуминиеви джанти и червени спирачни апарати. Интериорът е луксозен, със спортни седалки от пълнозърнеста естествена кожа „Pieno Fiore“.

Ghibli, Quattroporte и Levante Trofeo преминават в екстремно измерение, дори по-ефективно и по-бързо, но винаги безспорно елегантно и безопасно.

Що се отнася до външния стил, тритенови линии (GT, Modena и Trofeo) съчетават също новото лого на Maserati (въведено с пускането на MC20) на капака, ново лого на Тризъбеца на С колоната и актуализирани задни букви Maserati. Значките на конкретната линия (с имената GT, Modena или Trofeo) се появяват точно над трите емблематични странични въздуховода. Интериорът също така разполага с новите надписи на Maserati на централния екран и новото лого „Trofeo“ на подглавниците.

Линиите GT, Modena и Trofeo за Ghibli, Quattroporte и Levante ще бъдат наличниза поръчка за моделна година 22 (MY22)от 1 юли 2021 г.
–-
* В САЩ и на пазари, където Ghibli Hybrid и Levante Hybrid не се продават, линията GT е оборудвана с V6 двигател с мощност 350 к.с.

** На американския пазар Ghibli Modena, Quattroporte Modena и Levante Modena са оборудвани с V6 двигател с мощност 430 к.с., а Levante се предлага и в Modena S с V8 и550 к.с.