Moрето оставя македонеца

2011-02-07 11:20:00

Уреждат Чурлинов още за първия пролетен мач с Пирин

В Черно море решиха да задържат македонеца Цветан Чурлинов. Вече е задействана процедурата за издаване на работна виза. Целта е той да бъде на разположение на треньора Стефан Генов още за първото пролетно гостуване на Пирин на 26 февруари, пише "7 дни спорт".

Според кулоарна информация Генов вече е дал съгласие за трансфера, но той ще бъде съобщен официално след завръщането на тима от лагера в Турция на 16 февруари. Ако бразилецът Самуел Камазола бъде одобрен, ще бъде картотекиран веднага, след като подпише договор, защото има европейски паспорт. Той говори португалски, английски, немски и италиански език, тъй като баща му е италианец.

Разбра се още, че по време на контролите в Анталия мениджъри ще оглеждат шестима футболисти на моряците. Това са Илко Пиргов, Сашко Александров, Александър Александров, Адемар Жуниор, Даниел Георгиев и Георги Божилов. От Тича вече обявиха, че няма да спират никого. За български отбори обаче цената на най-добрите играчи е шестцифрена сума в евро.

Треньорът Генов планира няколко промени в състава за втората контрола в Алания с Челик Зеница Мачът с 11-ия в първенството на Босна и Херцеговина е днес от 15:00 ч. Той планира да пусне като титуляри халфа Даниел Георгиев и нападателите Георги Божилов и Румен Николов. Както е известно, при 0:1 срещу Университатя тримата влязоха след почивката.

Вашият коментар