Palms Bet бонус през 2021 година с нови атрактивни предложения

Palms bet бонус стартира 2021 година с още атрактивни предложения към играчите.

Условията, предлагани от този водещ букмейкър, са повече от привлекателни. Бонусната му система отново е насочена както към новорегистрираните, така и към лоялните потребители на платформата. Подобрени са възможностите за получаване на специалните Palsm bet бонуси, като и тази година букмейкърът предлага изключително разнообразие от маркети, а коефициентите в спортните залози са едни от най-добрите.

Освен всичко това, Палмсбет спонсорира редица отбори, спортисти – участва и в разнообразни събития, състезания и спортни инициативи.

Всичко тези компненти нареждат отново Palms Bet в челната класация на ТОП букмейкърите в България.

Как да се възползвате от бонусите?

Разбира се, за да се възползвате от бонусите на оператора, първо трябва да направите своята регистрация в платформата му и да верифицирате профила си. Всичко това става бързо лесно и напълно безплатно. Ако все пак срещнете затруднение, може да последвате стъпките описани в сайта на 7Спорт, където може и да се сдобиете със специалния промо код за бонус от Palms Bet.

През 2021 година има множество промоции на Palms bet, от които може да се възползвате максимално по пътя към мечтаната печалба. И тази година особено предпочитан е бонусът  „300% до 30 лева“, а също и бонусите за последващи депозити.

Бонусът „Джакпот с 15 срещи“ носи до 500 000 лева на късметлиите, улучили точните резултати от всичките срещи, на които сте заложили..

Букмейкърът предлага на феновете и страхотен 50% бонус презареждане до 50 лева. Може да го усвоите като депозирате в платформата на Palms Bet след индивидуална покана в електронната ви поща.

Бонусът за спорт „Всеки ден“ можете да вземете ежедневно, отново след получаването на покана за това. За да го усвоите трябва само направите залози, чиято стойност е 3 пъти депозита ви + бонуса.

Бонусът за безплатния ежедневен залог от 10 лева получавате при депозиране на поне 50 лева, след което може да го поставите както в спортната секция на букмейкъра, така и в секцията „На живо“.

Интересен е „CASH BALL. Джакпотът тук дава възможност за участие за близо 100 награди всеки ден, а самият той е на 3 нива. За да участвате трябва да поставите поне 5 лева залог на ниво.

Атрактивният бонус „Бърз залог Х10“, както сочи името му, е предложение да спечелите чрез  бързи залози. За целта е нужно да улучите резултатите на три срещи, избрани предварително. При успех вашият успех ще бъде умножен по 10.

При виртуалните спортове е актуален множественият залог „45% повече“. При него залозите се поставят преди началото на срещите.

Бонусът „Препоръчай приятел“ носи на играчите 50 лева, ако сте поканили приятел в сайта, той я е приел, направил си е регистрация и се е позовал на вашия акаунт.

Бонусът „Точен резултат“ също ви носи 50 лева при успешна прогноза за мача.

Бонусът „Survivor“ е на стойност от цели 1000 лева и може да го вземете е нужно да сте поставили 10 успешни залога за събитието.

Както вече казахме, букмейкърът и през 2021 година предлага голямо разнообразие на пазари за спортните залози. Например в основен спорт като футбола, можете да поставите залога си на близо 100 различни маркети, сред които Висшата Лига, Бундеслигата, Ла Лигата, Лига 1, както разбира се и на българското футболно първенство с повече от 50 пазари.

Тук може да залагате свободно на крайния изход, двойния шанс, на голове, на азиатския и европейския хендикап, резултатите на полувремената, на четни/нечетни и още други различни опции.

При повечето други основни спортове пазарите не са така разнообразни, но коефициентите са все така високи и атрактивни за потребителите.