Pulse и Карлос Насар подаряват 300 едномесечни карти

Начало » Pulse и Карлос Насар подаряват 300 едномесечни карти

Pulse и Карлос НасарКарлос Насар спечели сърцата на милиони българи, ставайки световен и европейски шампион. Изглежда, че сега младата надежда на щангите е напът да направи още едно постижение – да помогне на повече българи да водят здравословен и активен живот.

Pulse продължава своята инициатива за борба с обездвижването в България и с Насар, заедно подаряват цели 300 едномесечни карти, даващи достъп до всички услуги на лайфстайл клубовете – фитнес, групови занимания и СПА. Амбицията на проекта е да преобрази начина, по който се движим и живеем.

Защо това е важно? Обездвижването е коренът на много здравословни проблеми – от
затлъстяване до стрес. В България само 27% от възрастното население редовно упражнява някаква форма на физическа активност, сравнително с европейския среден процент от 40%. Това я нарежда сред държавите с най-нисък процент.

Начинаещите, които се включат в проекта, могат да изберат сред голямо разнообразие от групови занимания. Напредналите могат да се възползват от просторните силови и кардио зони на обектите Pulse. За всички разбира се е възможен и СПА релакс – задължителен елемент от възстановяването и релакса.

Кампанията се провежда във всички градове, в които има клуб от веригата Pulse – София, Пловдив, Стара Загора и Бургас. Добре дошли да се включат са всички на възраст от поне 18 години, които към момента не са клубни членове на веригата.

Карлос Насар и Pulse започват една истинска здравословна революция.

За поредна година Pulse продължава своята ангажираност към популяризирането на спорта и здравето в България, като колаборира с някои от най-добрите и популярни спортисти на България. Този път инициативата е още по-амбициозна, като цели да насърчи хората към активно участие в спортните занимания.

Pulse предлага и напълно безплатна платформа за онлайн тренировки на запис и в реално време – Pulse+. Тази иновация отваря врати за всеки, който желае да тренира в удобно време и в собствения си дом.

Инициативата на Карлос Насар и Pulsе e катализатор за промяна и мотивация в обществото, като се стреми към постигане на по-здравословен и активен начин на живот за всички.

Спечелилите карта подарък ще бъдат избрани на случаен принцип. Ако желаете да започнете своя път към един по-здравословен начин на живот, първата стъпка е да направите своята регистрация в специалната страница, посветена на инициативата: www.promo.pulsefit.bg/knasar