Pulse Fitness & Spa стана Фитнес на годината за осми пореден път

Начало » Pulse Fitness & Spa стана Фитнес на годината за осми пореден път

ПулсPulse Fitness & Spa бе отличен за „Фитнес на годината” за 2022 година. Това е трета поредна награда, която лайфстайл веригата печели в рамките на само 1 месец след призовете: „Най-добра фитнес верига“ от церемонията Lifestyle Awards и „Най-добра фитнес верига на Балканите, връчена на „Balkan Business Awards 2022“.

Ключови за победата на Pulse Fitness & Spa се оказаха начинът, по който веригата успя да премине през последните две изключително предизвикателни за бизнеса години, постоянните иновации и отличителните обекти. Част от тях включват:

• Pulse Fitness & Spa West Park – фитнес в Люлин, който няма аналог в тази част от София. Обектът разполага с външна тренировъчна зона, спа център, открит плувен басейн с плаж и огромна силова зона.

• Pulse Fitness & Spa Platinum – фитнес в Хаджи Димитър със скай спа зона с панорамна гледка, магазин от веригата Балев био и огромно пространство за фитнес и групови занимания.

• Pulse Fitness & Spa Arena (4-ти км. бул. „Цариградско шосе“) наскоро бе подобрен и в момента разполага с две изключително просторни зали за групови тренировки, модерен и иновативен интериор.

Иновации

Иновативните проекти, реализирани от мениджмънта на Pulse Fitness & Spa, са насочени към всички сфери от живота на спортуващите.

Онлайн платформата „Pulse+“ е решението за тези, които поради една или друга причина не могат да посещават спортния клуб. Тя дава възможност за тренировки на живо и на запис, водени от топ треньорите на Pulse Fitness & Spa.

„Nikfit Kitchen” e съвместен проект на Pulse Fitness & Spa и Николай Първанов (NikFit) за доставка на здравословна храна в дома и офиса. Друга иновация, която заслужава внимание, са зарядните станции за електромобили, инсталирани на паркингите на няколко от спортните обекти Pulse. Моделът ABB Terra 124 DC може да зарежда електромобили с мощност 120 kW!