Боби пак се излага онлайн, феновете го спукаха от подигравки

Начало » Боби пак се излага онлайн, феновете го спукаха от подигравки

Борислав МихайловВодещият се още за малко „президент“ на Българския футболен съюз Борислав Михайлов публикува видео обръщение в своята страница във „Фейсбук“.

Ето какво бе написано на Михайлов и той успя съсредоточено да прочете за 1 минута.

„Последните дни отново се наслушахме на лъжливи твърдения и внушения срещу Българския футболен съюз и решения му. От позицията си на президент съм длъжен да отговоря с факти, които доказват, че във всяко свое действие БФС защитава интересите на членовете си и на футбола ни. Детско-юношеските формации на санкционираните клубове продължават участието си в първенствата и турнирите на БФС, тяхното спиране никога не е било на дневен ред. За мен е крайно недостойно децата да бъдат въвличани и използвани в чужди битки и да бъдат ощетявани заради нечии амбиции – това няма да го позволя. Наказаните по четири различни причини клубове в мъжкия футбол имат право да обжалват решенията на предстоящия конгрес. Ако жалбите им бъдат уважени, те ще запазят мястото си първенствата през следващия сезон. Още веднъж дебело подчертвам, че БФС винаги е действал справедливо и за интересите на българския футбол. Гарантирам ви, че така ще бъде и за напред“, каза Михайлов.

Разбира се, реакциите не закъсняха и феновете на футбола както винаги бяха оригинални на страницата във Фейсбук. Повечето припомниха незабравими мигове с Михайлов след мач, този когато му се „схвана“ крака в Сърбия и разбира се танцът му на песен на Преслава. Естествено с подкани да подаде оставка.