Венци пак култов: Днес беше футбол, вчера – порно

2010-11-07 19:23:00

Литекс имат добри организатори – Пенчо Славейков и Добри Чинтулов, сподели "белият" шеф

 

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше крайно разочарован от равенството 2:2 на тима му с Левски в мач от 13-я кръг на А група. "Белите" допуснаха изравняване три минути преди края след безобразна изява на капитана им Йордан Петков, фаулирал глупаво играча на Левски Александър Киров.

"Очаквам други изяви от най-опитните – Петков и Тодор Колев, а то точно те сбъркаха за дузпата. Нарушението е очевидно, Антон Генов беше прав да го отсъди. Изобщо той още веднъж доказа, че е най-добрият съдия у нас. Не виждам защо Левски трябва да имат претенции към него. Още 2-3 дузпи ли искат? Генов отрано показа кой е началникът на терена. Охлади страстите с няколко картона", попита Стефанов.

"Когато се играе футбол, може да се случи всичко. Виж, при порното си се знае целият сценарий предварително. Аз вчера гледах едно порно, но не по XXL, a по една спортна телевизия. Литекс има и най-добрите футболисти и най-добрите организатори. Как кои? Пенчо Славейков и Добри Чинтулов", добави в традиционния си оргинален и неповторим стил атрактивният бос.

Венцеслав Стефанов е спокоен за бъдещето на вратаря си Стефано Кунчев, който сбърка фатално при първия гол на "сините". Той сподели, че такива голове не са рядкост при младите вратари. Стефанов обаче смята, че стражът ще се развива тепърва и се надява да не допуска повече такива грешки.

"Какви специални премии при това равенство? Те моите са за глоби… вместо да бием Левски с 3-4 гола, ние допуснахме да ни вземат победата в края. Първото полувреме видях този Славия, който искам. През второто ме навестиха кошмарите от някои предишни години", завърши "белият" началник.

 

"Играхме мъжки и не трябваше да загубим. Щом съдията е свирил дузпа, значи е имало такава. Аз ме мога да преценя. Кой е застрахован от грешки? Чувствам вина, но аз също съм човек и аз бъркам. Сборихме се с играча на Левски, посегнах, за да не стреля към вратата и чак след това видях, че е паднал на земята, обясни грешникът на Славия Йордан Петков ситуацията, в която по безрасъден начин свали на земята играча на Левски Александър Киров.

 

"Три минути не ни стигнаха да спечелим срещу Левски. Играхме добре, особено през първото полувреме. През второто опитахме на контраатаки да стигнем до нов гол и можехме да решим мача в някои добри ситуации. Относно дузпата, мисля, че Данчо Петков се спъна. Но след като така е преценил съдията, ние няма какво да кажем повече", заяви на свой ред халфът Илия Илиев.

"Икономическата експертиза от съда в Сливен доказа, че не съм получавал заплата от август миналата година. Поддържам връзка с някои момчета от отбора и знам, че последните пет месеца не са получавали нищо. Явно там живеят в една сомалийска приказка", каза още опитният халф на Славия в отговор на въпрос за делото, което спечели срещу бившия си клуб Сливен.

Вашият коментар