Димитър Борисов: Без мен бием!

2010-08-22 23:49:00

Разплатихме се с Павел Дочев, Гьоре е треньор на ЦСКА, коментира босът на "червените"

 

"Без мен отборът бие, затова не съм на стадиона", заяви собственикът на ЦСКА Димитър Борисов. "Армейците" постигнаха първа победа в "А" група след измъчен домакински успех с 1:0 над състава на Черно море. Босът на "червените" не бе и на двубоя с ТНС (Уелс) от Лига Европа, който бе спечелен с 3:0. В неделя вечер в официалната ложа на стадиона обаче бе другият бос на отбора – Иво Иванов.

"Имахме малко неразбории в отбора, но мисля, че ще се оправят нещата. Гьоре е старши треньор на отбора, но все още няма работна виза. Издаването й не става за два дни. Назначаването му не е случайно. Той беше един от вариантите за треньор на ЦСКА още месец май", коментира Борисов неразбориите около треньорския пост на "армейците". В момента официален наставник е Сашо Борисов, но македонецът Гьоре Йовановски определя състава.

Собственикът на ЦСКА заяви, че вече бившият старши треньор на клуба Павел Дочев е взел всичките си дължими пари за престоя си в армейския клуб. "С Павел Дочев се разбрахме. Каквото имаше да взима, си го е взел. Да, дължим пари, но имаме и да получаваме. Миньор, Пирин, Сливен – това са трите клуба на които дължим пари. На Черноморец си плащаме редовно", разкри Борисов.

Босът на "армейците" частично се съгласи със спортния директор на ЦСКА Емил Костадинов, който бе доста силен в изказването си след победата над Черно море с 1:0. Легендата бе крайно недоволен от съдийството на Ахмед Ахмед и като цяло тенденцията срещу “червените” от страна на реферите в първите четири кръга. "И аз имам чувството, че ни режат. Не е приятно да ти свирят тенденциозно. Дали има заговор обаче не мога да кажа", добави Димитър Борисов.

Вашият коментар