Емил Велев: Не очаквах загуба

2010-07-31 21:14:00

Видимо в лошо настроение бе наставникът на Славия Емил Велев след загубата с 0:1 от новака Калиакра на старта на А група.

"Не очаквах загуба в началото на първенството", заяви наставникът на Славия. "В контролите играхме съвсем различно. Но животът, както и първенството продължава. Прави са хората да негодуват. Нали не мислите, че аз съм искал да загубим", изнервен коментира Велев, който бе изпратен с обидни реплики от феновете на "белите".

"Каварна не предложиха нещо специално. Сами се бихме. Допуснахме доста грешки, но това ще го споделя пред футболистите. Ранният гол ни стъписа. Не успяхме да се окопитим. Дори промените през втората част не доведоха до нищо", добави новият наставник на Славия. За него срещата с Калиакра бе дебют начело на "белите".

"Слаба игра. Не мога да си обясня какво се случи. Да се надяваме, че ще победим в следващия кръг. Имаме млади футболисти, трябва търпение. За месец два не може да се направи отбор. Днес просто не се получи", заяви капитанът на Славия Йордан Петков.

Президентът на "белите" Венци Стефанов не скри разочарованието. "Играхме безобразно слабо. Не намирам обяснение за това представяне. Тези футболисти играха по съвсем различен начин в контролите. Имам чувството, че ме е ударил токов удар. Добре, че играхме с Калиакра, а не с Левски, ЦСКА или Литекс. Срещу тези отбори можеше да загубим с повече голове. Някои футболисти, на които много разчитаме, играха слабо. Надявам се това да не се повтаря. Важно е всички да си вземат поука", заяви Стефанов след двубоя.

Вашият коментар