Лотар: Знам състава!

2010-10-08 10:28:00

За шансове ще говорим след мача, категоричен е немският специалист

 

Новият национален селекционер на България Лотар Матеус е наясно на кои футболисти ще разчита в мача с Уелс от европейските квалификации.

Двубоят е довечера в Кардиф, с начален час 21:34 часа българско време.

"Не очаквайте да споделя, които са избаниците ми. Ще ви кажа само, че всички са мотивирани за добро представяне и работят на пълни обороти. Дали имаме шансове за класиране? Питайте ме за това след мача с Уелс", заяви пред журналисти Лотар Матеус.

"Не виждам някакви пречки пред нас да спечелим утре. Очаквам здрав мач, резултатът от който няма да е ясен до самия му край. Очаквам поне 20 000 на стадиона, напрежението е гарантирано. Уелс за сериозен отбор, който обаче ще покаже истинския си потенциал в бъдеще", добави германецът.

В състава обаче едва ли ще има коренни промени от последния мач. На вратата ще е Михайлов, а защитата вероятно ще има следния вид: Иван Иванов, Валентин Илиев, Павел Виданов и Петър Занев.

В халфовата линия няма как да се мине без капитана Стилян Петров. По крилата ще оперират Благой Георгиев и Мартин Петров. Резерва по всяка вероятност ще остане Станислав Ангелов, а мястото му може да бъде заето от дебютанта Даниел Димов или Чавдар Янков. Не е изключено и двамата да видим на терена като титуляри.

В нападение ще оперира Ивелин Попов при положение, че Матеус заложи на един нападател. При двама, на терена за сметка на единия халф може да се появи Димитър Рангелов.

Вашият коментар