Наско Узунов: Левски да ни върне и Гара!

2011-01-18 18:07:00

И да се запознаят с правилниците на ФИФА, иначе ние ще ги запознаем

 

Директорът на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов заплаши Левски с ФИФА за случая с Базил де Карвальо. "Сините" обявиха, че го връщат на Лаута, но бившият топ съдия е на друго мнение.

 

"Колегите да се запознаят с правилниците на ФИФА, за да не ги запознаем ние. Всички анекси на ниво клуб-клуб са перфектни и ние нямаме вина за травмата на Карвальо. Нямам информация и при нас той да е имал подобни проблеми с рамото", заяви Узунов.

 

"Тогава Левски да ни върне и Гара Дембеле. Защо не го направиха, когато той се контузи? Всичко е пито. Не знам дали е платено. Но договорът си е договор", категоричен е той

 

"Аз успях да се чуя с нашия собственик. Той е в Гърция, но ме упълномощи да коментирам от негово име случая. Ние не се отказваме от нашите футболисти. И от Базил де Карвальо и от Гара Дембеле. В крайна сметка ръководството на Левски представи Базил де Карвальо като тяхна собственост. Когато представиха другите две нови попълнения, се провеждаха медицински прегледи на Базил, след което официално той бе представен за състезател на ФК Левски. Не виждам каква рекламация може да се прави на един футболист. Може би наистина се е получила някаква контузия, но в крайна сметка ние как да го приемем това нещо. Защо по същата логика не направят рекламация на Дембеле? Ние сме съгласни и двамата бивши наши футболисти да ги върнем в пакет. Няма проблем, ще им върнем парите", добави Атанас Узунов.

Вашият коментар