Платини: ЦСКА ми дължи две заплати!

2011-03-02 15:59:00

Не трябваше да махат Любо Пенев, заяви забилият два гола на Левски

 

"От ЦСКА ми дължат две заплати. Но разбирам президента. Трудно е в момента. Криза е. За мен тази ситуация е нормална." Това заяви вкаралият два гола за паметния бой с 3:1 над Левски на "Герена" Мишел Платини. Героят на съботния ден днес бе награден за футболист на 16-ия кръг в "А" група.

 

"Нямам представа каква е ситуацията за другите футболисти и хора от администрацията на клуба", добави бразилецът относно финансовите неуредици на "Армията".

 

Платини заяви, че махането на Любо Пенев от треньорския пост е било грешка. Платини добави, че ако Пенев е водел тима в момента, той е щял да бъде в борбата за титлата.

 

"Никога не съм имал проблеми с треньорите в ЦСКА. Мислех, че има нещо с Павел Дочев, но разговарях с него и се оказа, че всичко е наред. Нямам представа кой не ме харесваше по негово време. Милен Радуканов доскоро беше футболист и знае как мислят българите, знае как мислят и чужденците. Може да ни мотивира, а това е много важно", продължи нападателят.

 

"Тази награда е и за феновете на ЦСКА. Нека да се радват. Знам колко е важна за тях тази победа над Левски. За мен, най-важен е успехът на отбора. Разбира се, аз съм нападател и моята работа е да вкарвам голове. Няма футболист, който да не иска да вкара на Левски или ЦСКА", каза още Мишел Платини, вдигайки отличието.

Вашият коментар