Последна тренировка за "акулите"

2011-02-13 14:02:00

Контузени няма, всички тренираха на пълни обороти

Тази сутрин футболистите на Черноморец направиха последна тренировка от подготвителния си лагер в Турция. Старши треньорът Антон Велков реши да натовари по-сериозно играчите, които предишния ден получиха почивка.

След интензивната и натоварваща тренировка, в която се включиха всички футболисти, програмата включва възстановяване в спа центъра на хотел Сенсимар.      

В отбора няма контузени играчи и всички от първия до последния ден тренираха при пълно натоварване. Както споделиха и играчи, и треньори, в Анталия много рядко се случва по време на целия престой от две седмици, времето да е изключително благосклонно както в този случай. Целият лагер на отбора премина при температури от 16 до 22 градуса и слънчево време, а състезателите си тръгват от Турция не само натрупали сериозна физическа и игрова подготовка, а и със солиден тен за зимата.

Утре около обяд футболистите на "акулите" и спортно техническият щаб се отправят на път към Бургас. Първоначално отборът ще лети с турските авиолинии от Анталия до Истанбул, а оттам се прибира в Бургас с клубния автобус. Очаква се групата да "акостира" на стадион "Лазур" около 19 часа в понеделник.

Вашият коментар