Цирк в Арда, Матич изкара кирливите ризи, уволниха го

Начало » Цирк в Арда, Матич изкара кирливите ризи, уволниха го


Треньорът на Арда Славко Матич в прав текст изкара кирливите ризи на тима от Кърджали, признавайки че в отбора има хора, които не работят за благото на тима.

„Трябва да ви кажа, че тук не вървят нещата, както трябва. Виждате идва честен човек като мен и работи 10-12 часа. Исках да подам оставка веднага след мача, много хора работят срещу нас вътре в клуба. Жуниньо не е контузен – аз го изгоних, Крумов също не е контузен, отново аз го изгоних. Жуниньо изпраща есемеси на бившия си треньор с това какво работим“, заяви наставникът.

„Аз ще си тръгна с високо вдигната глава. Тук има сериозна вътрешна съпротива. Тези, които не са тук, виждате кои са. Рубежич не е контузен, няма зелен сертификат. Аз съм много директен човек, дойдох тук да работя сериозно. Искам да се докажа, тук ме уважават всички. Няма футболист от първенството, който да се оплаче от моето отношение“, завърши Матич.

Малко след това в Арда на практика признаха, че нещата се диктуват от т.нар. „тартори“ и уволниха специалиста.

„Поводът за това решение, са неистините и лъжи, които той каза в ефира на телевизията излъчваща двубоя. Ръководството на Арда няма да толерира подобен род изказвания, които не отговарят на истината, и уронват имиджа на клуба. Новият наставник на отбора ще бъде обявен, когато бъде постигната договорка“, разясниха кърджалийци.

Малко след това в интернет се обади и Пламен Крумов, който побърза да опровергае казаното от Матич и обяви, че е контузен.