ЦСКА: Ще играем на Армията, струва ни половин милион!

2011-01-14 18:07:00

Стадионът ще е готов за първия пролетен мач, заяви Венци Живков

 

Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков пак обеща, че до началото на полусезона ще завърши ремонта на стадион "Българска армия" и "червените" ще могат да играят домакински мачове там.

 

"Ремонтът на стадион "Българска армия" вече започва. Вчера започна рехабилитация на терена. Ще бъде генерален ремонт и ще струва над 500 хил. лева. Искаме да сменим седалките и всичко, което е нужно. Както обеща г-н Борисов, както и аз обещах ЦСКА ще играе на собствения си стадион и ще побеждава всички, които дойдат тук. Всичко около стадиона ще бъде готов до първия домакински мач. Наша беше грешката. Искахме да направим добро, но не стана. Връщаме се на Армията", заяви Венци Живков.

 

Той коментира и въпроси свързани със задълженията на ЦСКА и тяхното изплащане. "Плащаме на Миньор, плащаме на Сливен. Разбрали сме се с всички. Всичко като срокове по документите за лиценза ще бъде изпълнено. В понеделник правим екип, който да работи за лиценза. Ще бъде изплатено всичко на клубове, мениджъри и всички, на които дължим. Не се притесняваме от датата 14 февруари, ако се забавим ще се разберем с БФС за някаква отсрочка. Г-н Попов ми се обади и обясни, че има решение на Изпълкома, което гласи, че трябва да се разплатим до 14 февруари. БФС и всички други клубове знаят, че има срокове за лицензионните документи", добави армейският шеф.

Вашият коментар