Английски слабак искал Десподов

Начало » Английски слабак искал Десподов

Кирил ДесподовНападателят на Лудогорец Кирил Десподов може да премине в Англия. Сериозен интерес към него проявява Уест Бромич Албиън, пише авторитетното издание The Telegraph.

Bgfootball.com припомня, че подобен тип информации трябва да се приемат с голяма доза съмнение по една основна причина – от следващия сезон „дроздовете“ ще играят в Чемпиъншип, след като изпаднаха от Премиър лийг. Това означава рязък срив в приходите от телевизионни права, което разбалансира бюджета на изпадналите клубове, които първо мислят за предоговаряне със звездите си, а след това за нови трансфери.

Националът е собственост на италианския Каляри, където нямат желание да го задържат. Договорът му с тима от Сардиния е до юни 2023 година. През настоящия сезон Десподов е част от Лудогорец като отдаден под наем до края на месеца.

Той реализира 5 гола в 18 изиграни мача в Първа лига. Според информацията от Острова, Уест Бромич е стартирал преговори с Каляри за нападателя, който преди да дойде в Разград, игра като преотстъпен в Щурм Грац.