Илиан Илиев каза ДА за Ромарио

2011-02-11 12:56:00

Играчът подписа след едномесечни проби, клубът взе и нов вратар

20-годишният бразилски халф Ромарио да Силва Резенде ще радва феновете на Берое през пролетния полусезон, след като клубът ще му предложи договор, пише "7 дни спорт".

Крайното решение Резенде да остане в Стара Загора взе треньорът Илиан Илиев. След контролата на Берое срещу Несебър (1:0) Илиев е останал доволен от играта на бразилеца. На Резенде му трябваше един месец да докаже качествата си.

В същото време ръководството на Берое намери трети вратар. Това е 25-годишният Мартин Теменлиев, който ще подпише договор със "зелените". През есента юношата от Нефтохимик игра в Източната Б група с Балчик. Неговият трансфер се налага, след като взетият от Калиакра вратар Мирослав Радев се контузи лошо по време на лагера в Турция и е аут до края на сезона.

Днес Берое ще изиграе последната си контрола от подготвителния лагер във Варна. Старозагорци ще срещнат Поморие на стадиона в Обзор в 13:30 ч. След контролата се прибират в Стара Загора, където ще продължат подготовката до заминаването на 18 февруари за полския град Гдиня. Там на 19 февруари ще играят контрола с местния Арка по повод откриването на новия им стадион.

Вашият коментар