Какви са начините за теглене на пари от казинo Bwin?

Начало » Какви са начините за теглене на пари от казинo Bwin?

Онлайн казината са на разположение денонощно на своите клиенти, за разлика от наземните, поради което са по-предпочитани от играчите за забавление и игри. Там залаганията стават бързо, лесно и могат да се правят по всяко време.  Сред многото сайтове, които извършват тази дейност у нас е и Bwin. На платформата се предлага голямо разнообразие от игри, варианти за залагане и за печелене на различни суми пари. В игрите се предлагат различни печеливши бонуси, джакпоти и още много и различни опции. И естествено, когато играчът спечели идва и въпросът какви са условията и начините на Bwin за теглене на пари?

Bwin е един от букмейкърите, които предлагат много и различни методи за разплащане. От сайта са се постарали да предложат най-разпространените разплащателни методи, така че  всеки да има възможността да избира подходящия и удобен за него. Преди да ви запознаем с тях обаче трябва да отбележим нещо много важно и това е, че за да можете да теглите пари от сметката си, още при регистрацията  в сайта трябва да преминете през процеса за верификация, която се изисква, за да докажете самоличността си.  Това става много бързо и лесно с предоставянето на копие от документ за самоличност, бил той лична карта или шофьорска книжка.  След като бъдете одобрени вие можете да пускате заявки за теглене от сметката си. Как става това?

За да направите заявка за теглене е необходимо да влезете в акаунта си и да изберете раздел „Моята сметка“, който се намира в горната част на екрана. Оттам ще се отвори друга страница, на която можете да видите всички свои залози и тегления и други дейности. На тази страница, в раздел „Плащания“ има бутон „Тегления“, който трябва да натиснете, за да ви се покажат на екран методите за теглене от сметката. След като изберете желаният от вас начин и попълните необходимите данни , следва да потвърдите заявката. А ето и какви са методите за теглене в сайта на Bwin:

Теглене с дебитна/кредитна карта
Това е един от най-често използваните и лесни методи за теглене. Bwin работи с дебитните карти на VISA, Maestro и Mastercard. Единственото условие е да сте депозирали сума чрез вашата карта, за да можете да насочите тегленето си към нея. Транзакцията става на момента, а лимитите за теглене на букмейкъра по този начин са от 20 лева до 17 500 лева. Обработката при теглене на по-големите суми отнема 2 до 3 дни, като след това парите вече са налични по сметката ви.

Теглене чрез Neteller
Neteller e един от популярните дигитални портфейли, които се използват за всякакви видове разплащания с букмейкъри. В последните години той се използва все по-често и от много играчи, включително и в България, защото е много надежден и дава много възможности за теглене. Ако изберете този метод, за да изтеглите пари от сметката си в Bwin, трябва да отидете в раздела за теглене. Там трябва да въведете своя имейл адрес и да въведете оторизиран код за достъп. Следва да напишете желаната от вас сума и да изпратите заявката. При този метод, както при тегленето с дебитна или кредитна карта лимитът е от 20 до 17 500 лева. Единствената разлика е, че при това теглене се начислява такса, в размер на 4.90% от изтеглената сума.

Теглене чрез Skrill
Този онлайн портфейл позволява удобни и бързи онлайн транзакции, включително и теглене на пари от сметката ви в Bwin. Това става бързо и много лесно ако сте свързали със Skrill вашият акаунт в сайта и сте депозирали някаква сума. Имейл адреса, който сте въвели при депозита можете да използвате отново и да изтеглите парите си към дигиталния портфейл.  Това става след като букмейкъра прегледа вашите залози и ако всичко е както трябва да одобри заявката ви за теглене в рамките на 24 часа. Минималната сума за теглене от вашия bwin акаунт с този метод е 20 лева, а максималната е отново 17 500 лева, като и тук както при Neteller се начислява такса, в размер на 4.90% от сумата.

Теглене чрез банков превод
Този метод на теглене се използва доста по-рядко от играчите, тъй като тегленето с карта или електронен портфейл е много по-предпочитан и бърз начин. Единственото преимущество на банковият превод е , че чрез него може да се изтегли по-голяма сума пари, защото максимума за теглене тук е 100 000 лева. Недостатъкът е, че за одобрение на тегленето на такава голяма се чака между 5 и 7 дни. Тук такса за тегленето не се начислява.