Нафтата стъпи накриво срещу аутсайдер

2010-09-13 10:59:00

Нефтохимик направи грешна стъпка в борбата си за завръщане в професионалния път. В мач от 6-ия кръг "шейховете" завършиха 0:0 като гост на Димитровград, като загубиха първите си точки в шампионата до сега, съобщава burgas24.bg.

Бургазлии напълно владееха събитията на терена, но така и не стигнаха до гол. През второто полувреме при доста спорна ситуация бе отменен гол на Милен Христов заради нарушение в атака. Почти всички футболисти на Нефтохимик пък получиха пресилени жълти картони.

Почти целият двубой премина пред вратата на Димитровград, които обаче се защитаваха добре и имаха една добра контраатака, но не успяха да вкарат гол. Нефтохимик също стигна до 2-3 по-чисти ситуации, но футболистите не бяха достатъчно концентрирани в последния удар преди гола.

"Приемаме равенството и продължаваме напред. Контролирахме събитията, но в последния етап от атаките бяхме неуверени. Съдийството не беше адекватно, показаха ни нереално много жълти картони. Отборът на Димитровград се защитаваше добре, организирано, има много млади момчета в този тим", заяви за Burgas24.bg изпълнителният директор Благомир Митрев.

В сряда "шейховете" играят със Созопол за Купата на България. Следващият мач на "зелените" от шампионата е срещу Загорец в Долно Езерово идната неделя.

Вашият коментар