Раул Гонзалес гледа български талант, Фернандо Торрес с първи треньорски трофей

Начало » Раул Гонзалес гледа български талант, Фернандо Торрес с първи треньорски трофей

Тихомир Шеков Арабака РМ

Легендата на Реал Мадрид Раул Гонзалес Бланко гледа с част от екипа си мача между младежките отбори на Испанския шампион и Арабака вчера от втората по сила дивизия – “Насионал“.

В “хувенил“-тима на гостите от столичното предградие 70 минути рита и българският атакуващ халф Тихомир Шеков, помагайки на тима си да се представи достойно срещу шампионите на дивизията. След излизането на 17-годишният младеж, родом от Тополовград, Реал грабна победата с два гола.

“Беше тежко, Реал са много бързи, повратливи и ни измориха доста, силен отбор.“ – призна Тихомир за BGfootball.com

Раул следеше с интерес изявите на младата смяна, след това води тима си “Кастия“ (с третия син на Зидан Тео титуляр) до разгром с 5:1 над Коста Брава и ще се борят в плейофи за качване във Втора Испанска дивизия.

Бившата суперзвезда на Атлетико Мадрид и Ливърпул Фернандо Торрес спечели първи трофей като треньор – направи шампиони на Испания младежкия тим на “рохибланкос“ вчера с 2:2 като гости на “Ла Крус Вияновенсе“, кръг преди края на първенството.

Втори в най-силната младежка категория “Дивисион де Онор“ остават Реал Мадрид,  трети са Леганес, за които рита талантливият 18-годишен централен защитник Симон Боянов. Русокосият български талант помогна за победата с 3:0 над Гимнастика Сеговиана, както и за рекорда тимът да е непобеден 17 мача у дома.

Мъжкият тим на “краставичките“ загуби с 2:3 от Ейбар и остава във Втора Дивизия и догодина. За баските гол вкара испанецът “Стоичков“, играещ под името на легендарният Христо в Испания.

One Comment to “Раул Гонзалес гледа български талант, Фернандо Торрес с първи треньорски трофей”

Comments are closed.