С бонус оферти и много опции за залози Betway привлича българските играчи

Начало » С бонус оферти и много опции за залози Betway привлича българските играчи
h

През март 2022 г. хазартният оператор Betway пусна своята специална версия на сайта за български играчи и е достъпен за вход и регистрация за родните фенове на спортните залози и казино игрите. Бетинг операторът, който оперира по цял свят и има голямо влияние във Великобритания, привлича българските фенове на спортните залагания с изкушаваща бонус оферта и доста опции за залози на всички спортове. В платформата на Betway има куп опции за залози и ще може да поставяте прогнози за реални печалби на футбол, тенис, волейбол, голф, дартс, баскетбол и т.н.

За първи депозит може да вземете 200 лв. бонус за спортни залози

Като всеки хазартен оператор у нас, Betway предлага начален бонус. Офертата за добре дошли от британската бетинг компания е до 200 лева като е на стойност 100% от първия ви депозит. До няколко дни след регистрация трябва да направите вашия депозит, за да се възползвате от офертата. Предоставеният бонус на клиента от Бетуей е под формата на безплатни залози. Вие трябва да отключите този бонус, като заложите сумата на депозита според определени условия. Всеки потребител лесно може да се справи със задачата, прочитайки правилата на бонуса в сайта на Бетуей. Ако нещо ви затрудни, може да се обърнете към съпорт екипа на британския хазартен оператор. Отделът за обслужване на клиенти у нас ще ви помогне, като комуникацията е на български език. С безплатните залози от офертата за нов клиент в Betway може да реализирате добри печалби на спортните събития. Букмейкърът е поставил срок от 7 дни, в който трябва да заложите бонуса си за първи депозит.

Мачове от Висшата лига, Ла Лига, Серия А, Шампионска лига и много тенис очакват играчите в Betway

Betway е един от най-известните букмейкъри за спортни залози. Тук може да залагате на всички популярни турнири в света, като единствено ви е нужна betway регистрация. След успешно създаване на акаунт и вход в профила, депозирайте пари, за да може да залагате на футболни двубои от водещите турнири като Висшата лига, Ла Лига, Серия А, Шампионска лига, Лига Европа и други. В Бетуей има много специални залози на футбол освен добре познатите опции за краен изход, голове в мача и хендикап. Букмейкърът предлага възможност да заложите на победител в мача и двата тима да се разпишат, точен резултат и други. За футболните срещи ще намерите и опцията Бет Билдър- сами може да направите залог от избрани селекции. Прави ни впечатление, че за двубоите от българското първенство са налични много изкушаващи опции за залози на високи коефициенти, както и за всяка друга лига.

Навлизането в България на Betway е отлична новина за залагащите, тъй като това е световно известен бранд. Хазартната компания пък продължи да се утвърждава на нови пазари. Миналата година Betway стъпи на бразилския пазар, като бързо се превърна във водещ сайт за онлайн залагания в страната на кафето. Букмейкърът предлага своите услуги също в Германия, Италия, Ирландия, Дания, Испания и други европейски държави. Доставчикът на онлайн залагания прави всичко възможно да бъде сред топ букмейкърите в света и родните играчи ще оценят високо услугите на Betway.