ЦСКА близо до Урош, Кьолн пита за Спас

2010-12-22 09:17:00

Засилват Дечев в Лудогорец, кипърци се интересуват от Данчо Минев

По всичко личи, че зимата за ЦСКА отново ще премине под знака на трансферити към и извън клуба. На практика почти всеки от играчите на "червените" се спряга за напускане на тима. Не липсват и имена, за които се смята пък, че ще се озоват на Армията.

Дни след като се раздели с най-добрия си играч от есента Райс М`Боли, на сцената излезе името на евентуалния му заместник. Това е спорният сърбин Урош Голубович, който се провали тотално в Литекс. Вратарят беше фактор в Локомотив София преди два сезона, но след като премина в тима от Ловеч се запомни единствено с комични изяви, една от които довела до отстраняване на тима от БАТЕ Борисов за Лига Европа.

В другата посока – за тръгване от ЦСКА пък се стягат доста играчи. Спас Делев го "продадоха" преди месец на Волга, а сега според централната спортна преса от него се интересува Кьолн. Германският клуб, дал на света вратарския гений Тони Шумахер, Волфганг Оверат и Лукаш Подолски обаче не иска да купува, а да взима под наем. Кьолн се тресе от финансова криза и няма пари за разточителни трансфери.

В същото време кипърския АЕЛ Лимасол следи под лупа изявите на крайния защитник Йордан Минев. Той обаче ще иде там, ако тимът не успее да привлече португалски състезател от местната лига.

Мартин Дечев, който започна кариерата си в ЦСКА ударно – с Вечно дерби срещу Левски пък може да поуспокои топката със заминаване в посока Разград, където да помага на Лудогорец в битката му за А група.

Вашият коментар