Ясен Петров: Показахме характер

2010-08-27 02:18:00

Искам да радваме хората с добър футбол в групите, коментира наставникът на Левски

Футболът е игра, в която се допускат грешки, вкараха ни гол, но след това обърнахме резултата", така започна Ясен Петров след победата с 2:1 над АИК, след която Левски се класира за груповата фаза на Лига Европа. Головете за "сините" реализираха Дани Младенов и Гара Дембеле в рамките на по-малко от две минути в началото на втората част, а преди това много груба грешка на Божидар Митрев в 11-ата минута, доведе до попадението във вратата на българите, дело на Мохамед Бангура.

"Искам да благодаря на хората по трибуните за безрезервната подкрепа, защото тя помогна много за обрата. Благодаря и на момчетата, че показаха характер и завършиха мача с успех. Мисля, че днес играхме добър футбол", добави Петров.

"Оттук нататък нашата цел е да продължим със силните игри и в групите на Лига Европа. Нямаме намерение да спираме дотук. Надявам се да продължим да радваме феновете и да ги караме с удоволствие да идват на стадиона", заяви Петров.

"Няма да коментирам избора на Божидар Митрев и Георги Петков. Искаме да радваме хората с добър футбол в групите на Лига Европа.

Гара Дембеле допусна някои грешки днес, но пък се видя, че много се стара. Качеството му на игра ще се вдига в следващите мачове. Селекцията мога да определя само като успешна", завърши Ясен Петров.

 

 

Вашият коментар