23 "акули" поемат към Анталия

2011-02-01 18:27:00

Бургазлии се клатят с автобус до Цариград, после хващат самолета за Анталия

Утре в 10:30 часа футболистите на Черноморец ще заминат на втория си предсезонен лагер в турския курорт Анталия. Преди заминаването играчите ще направят тренировка на "Лазур", след което ще се качат в клубния автобус, който ще ги отведе до Истанбул.

От там с редовен полет на турските авиолинии в 17:40 часа групата  ще пристигне на летището в  Анталия около 19:00 часа и с автобус ще се придвижи до базата си – хотел Сенсимар в Сиде. Групата на отбора включва 20 полеви играчи и трима вратари.

Престоят на бургаските футболисти в Турция ще продължи до 14 февруари. В този период е предвидено те да изиграят четири контролни срещи  – на 5 февруари срещу Винтертур, на 9-ти с Адмира Тренквалдер, а на 11 е двубоят с норвежкия Бран. По-късно днес ще стане ясен и последният съперник на "акулите" за  контролната среща, която е планирана да се играе на 7 февруари.

Всички футболисти на Антон Велков са в добра кондиция  и заминават за подготвителния лагер без здравословни проблеми. Мартин Тошев, който не взе участие в първите две контроли поради болки в глезена, вече е възстановен и няма да има пречки  да се включи на пълни обороти в заниманията на отбора. Муса Койта също не игра в първите два мача, но и той е добре и ще участва наравно с останалите футболисти в тренировките и контролите на лагера.

Вашият коментар