Белият вожд Венци Стефанов: Тия висшисти в Литекс ми е…. майката!

2010-11-24 12:14:00

В Ловеч има много борчета, затова става майката си трака. Като се наведеш, те поставят в поза "партер"

 

Докато се разхождаше между журналистите след жребия за купата на България, президентът на Славия шокира всички, изригвайки с думите: "Тия висшисти в Литекс ми ебаха майката!"

 

Белият вожд не спря поредната битка от словестната война дотук.

"Притеснявам се единствено от съдийството. Аз му казах и на онова момче, ако иска да е съдия, да свири по правилата. На това момче Ангелчо (Ангел Ангелов – б. р.), той пък чичо му бил откраднал топките. Ангелчо е от тези, които свирят за силния, той за него свири. А знаете ли колко е добре да свириш по правилата и да си достоен човек. И като се наведеш и те поставят в поза "партер"… В Литекс има много борчета, затова става – майката си трака", добави босът на най-стария столичен клуб.

 

"Това, че съм казал някоя истина не значи, че съм водач. Ако мълчиш, по-добре да се облечеш като тези момиченца и да носиш женски дрехи. Аз още нося панталони", допълни Стефанов.

 

Той все пак взе отношение и конкретно за жребия, пратил Славия срещу Етър във Велико Търново. "Силен отбор, искаше ми се поне един мач на нашия стадион да изиграем, но ще видим. Отбор, който иска да влиза в "А" група, тим с амбиции, ще бъде труден мач, много труден", коментира Венцеслав Стефанов.

 

 

Вашият коментар