Кадрови проблеми в Созопол

2010-11-19 18:50:00

Двама титуляри на тима пропускат битката за Морето с Каварна

 

Двама от основните футболисти на Созопол са с травми и най-вероятно ще липсват на третодивизионния отбор в утрешния мач от турнира за Купата на България срещу Калиакра. Изпълнителният директор на клуба от старинния град Румен Димов обаче заяви, че независимо от проблемите и натоварената програма, отборът ще играе само и единствено за победа.

"Нямаме наказания, но в момчетата има много натрупана умора. Като правя сметки, вероятно ние сме един от петте отбора с
най-много мачове, които сме изиграли. Югоизточната В група, в която играем, е от 20 отбора и първенството започна на 15-и август. До края на ноември са точно 105 дни, а ние сме изиграли 26 мача- за първенство, в турнира за Купата на България и в турнира за Купата на аматьорската лига. Ако се види средно аритметично на всеки 3-4 дни ние имаме мач. Но ние не се жалваме, а и както казват англичаните Никоя тренировка не може да замени наученото по време на мача, обясни Румен Димов.

Диян Хаджиев има разтежение в аддукторите и едва ли ще се възстанови, но все пак утре ще му бъде направен късен фитнес
тест и дори може да седне на резервната скамейка. Нападателят и водещ голмайстор Венелин Братанов пък се оплаква от болки в коляното и може да излезе на инжекции.

"Калиакра е отбор от А група и има доста по-опитни играчи. Тяхната средна възраст е 27 години, докато нашата- 20,8 години. Но ние винаги играем за победа. Независимо кой ни е съперник, ние излизаме, за да дадем най-доброто от себе си и да го отстраним", допълни шефът на отбора от популярния черноморски курорт.

Мачът е насрочен за утре, събота (20-и ноември) от 13:30 часа на стадиона в Царево.

Вашият коментар