Калиакра: Като за новаци, не сме лоши

2010-11-28 23:23:00

Днес можехме и точка да измъкнем, жалват се в Каварна след загубата от Литекс

 

"Мач с две лица за нашия отбор – през първите десет минути играхме остро, агресивно и два пъти можехме да открием резултата. После предадохме инициативата на съперника и той отбеляза гол. Така до почивката до играхме плахо, бяхме леко притеснени от класата и нивото на Литекс. През второто полувреме стигнахме до ситуации, за съжаление не можахме да реализираме", обясни треньорът на Калиакра Антони Здравков след загубата с 0:1 от Литекс.

"Въпреки всичко съм доволен от характера на двубоя през второто полувреме. Опитахме се да се надиграем с шампиона на България и с временния лидер и за това ги поздравявам", допълни Сухия.

"Литекс заслужено спечели победата в мача, защото игра по-добре. Оценявам като добро представянето на отбора през есенния сезон. Трябва да бъдем реалисти, спечелените 16 точки като че ли са максимума от това, което можехме да спечелим на терена. Е, от този мач можеше да вземем още една точка, но мисля, че като новаци в групата се представихме добре", заяви на свой ред президентът на Калиакра Венцислав Василев.

Вашият коментар