Куршумът Слори излетя от Левски

2010-12-15 07:17:00

Холандецът напусна скорострелно, "сините" си освободиха 10 000 евро на месец

 

Бившият холандски национал Андвеле Слори, който дойде в Левски с репутацията на свръхзвуково крило, излетя скорострелно от "Герена". Няколко месеца след пристигането си, той пое обратният път към Ниската земя. Преди да акостира в София сънародникът му Сержиньо Грийн го определи като "истински куршум", но това явно е част само от миналото и визитката на Слори. Андвеле стана единственото "лале", което не успя да се наложи в Левски. И за да не му се плаща заплатата от 10 000 евро, на шефовете пък им се наложи да го разкарат.

 

Слори и Левски се разделиха по взаимно съгласие. "Мога да ви кажа само, че нямаше никакви проблеми при раздялата", коментира мениджърът Николай Жейнов.

 

Другите двама холандци на "Герена" – Сержиньо и Дъстли Мюлдер, определено се открояват в българското първенство и ще продължат да носят синия екип.

 

Освобождаването на Слори обаче със сигурност значи, че поне един от анонсираните от Тодор Батков 4-5 нови футболисти, ще бъде флангови. Вариант за дясно крило към момента остана единствено Даниел Младенов. Титулярът отляво Жоазиньо пък е сред вероятните сериозни зимни трансфери, след като за него има доста предложения, депозирани в офиса на Левски. 

Вашият коментар