Национал: Искам реванш от сърбите!

2010-11-12 16:08:00

Петър Занев вярва, че Литекс пак ще е шампион

 

България ще мие срама от преди три две години, когато падна с 1:6 от Сърбия, категоричен е защитникът на Литекс Петър Занев, който говори пред официалния сайт на шампионите.

Трябва да затвърдим доброто впечатление от мачовете с Уелс и Саудитска Арабия. И да измием срама от загубата с 1:6 в Белград преди две години и половина. Лотар Матеус е максималист, иска само най-доброто от нас. Аз и Бодуров получихме шанс и оправдахме доверието. Във футбола обаче няма "преди". Има само "сега" и "напред". Това, че съм играл добре е хубаво, но трябва да продължа по същия начин", каза защитникът.

"Очаквам победа срещу Локомотив София. Винаги играем за трите точки. Първи сме и трябва да затвърдим позицията си на лидери. Това е поредното дерби. Задължени сме да го вземем, за да докажем, че не заслужено водим в класирането. Обвиняват, че правим организация, но това е смешно. Нямаме загубено дерби. С Локомотив предстои поредното, което трябва да спечелим".

"Липсват доказани и класни футболисти, които са допринесли много за тима. Има обаче и други момчета, които тренират много. В последните мачове показаха, че може да се разчита на тях. Имам предвид по-младите. В Литекс всички се раздаваме и всеки е готов да помогне от първата до последната минута. Локомотив винаги е бил сред водещите тимове. Имат добър състав. Всяка година се борят за челните места. Със сигурност мачът няма да е лек".

Занев съжалява за изпуснатите шансове в Европа тази есен и смята, че с много работа всичко ще си дойде на мястото. Според него Левски е най-големият конкурент на литекс за титлата.

Вашият коментар