ЦСКА си взе един от „шампионските“ мачове

Начало » ЦСКА си взе един от „шампионските“ мачове


ЦСКА постигна трудна, но заслужена победа с 1:0 срещу един от аутсайдерите в Първа лига Септември в мач от 22-я кръг на шампионата.

Дюкенс Назон вкара поредния си гол в първенството, а мнозина се опитаха да търсят проблем в попадението, обвинявайки ЦСКА в липса на феърплей, въпреки ситуацията бе най-малкото дискусионна. В 42-ата минута играч на Септември неясно защо извади топката от игра, вероятно защото негов съотборник имаше нужда от лекарска помощ, но това беше излишно, защото беше извън терена, а Юрген Матей подаде от тъч на Назон, който напредна и отбеляза за 0:1.

Преди това далеч по-откровено неспортсменска изява на играч на Септември бе подмината не само без картон – жълт или дори червен, но и без нарушение, което шокира всеки на стадиона и пред екрана. Де Нойер беше задържан за фланелката, след като се откъсваше по крилото, но сигнал не прозвуча.

Преди почивката Септември стигня до няколко опасни ситуации, в една от които Бусато се намеси решително. ЦСКА пък вкара при първото си положение. През второто полувреме ЦСКА беше категорично по-силният тим, но показа неумение пред гола, а веднъж и гредата спаси символичните домакини.