Футболен мач

Май не е от треньора, поредна загуба на ЦСКА

Въпреки че вече не е воден от набедения за основен виновник за слабата му игра от началото на сезона Томислав Стипич, ЦСКА отново загуби в Първа лига с игра, която не се... Read more »
Модрич, Милитао, Вини, Валверде

Реал се мъчи на Канарските острови

36-кратният шампион на Испания Реал Мадрид се измъчи за 1:1 като гост на Лас Палмас на най-големия от Канарските острови, второ реми за трите мача от началото на първенството. Столичани са пети... Read more »
Александър Томаш

Томаш с първа тренировка в ЦСКА

Новият старши треньор на ЦСКА, Александър Томаш, официално пое управлението на отбора, провеждайки първата си тренировка на клубната база. Това стана ясно от кадри, публикувани в социалните мрежи на „червените“. Томаш бе... Read more »
Кристиано Роналдо РМ

Реал Мадрид – Ливърпул е гвоздеят на Новата Шампионска

15-кратният еврокрал Реал Мадрид гостува на Ливърпул в най-интересния мач на новата Шампионска лига от септември. Другите съперници на тима на Карло Анчелоти са Борусия Дортмунд, Милан, Зацбург, Щутгарт (на “Бернабеу“), плюс... Read more »
Национален стадион Васил Левски

БФС замаза поразията с Вечното дерби, на Герена недоволни

Апелативната комисия към Българския футболен съюз промени датата на дербито между Левски и ЦСКА. Вместо в средата на септември, мачът ще се играе на 19 октомври. За целта от Българския футболен съюз... Read more »
ЦСКА

ЦСКА обяви Томаш

Александър Томаш официално е обявен за нов треньор на ЦСКА. Първият му двубой начело на „червените“ е още в петък срещу Ботев Пловдив, като представянето на специалиста ще бъде следващата седмица. Томаш,... Read more »
вратарски ръкавици

Супертрансферът на Пламен Андреев вече е под въпрос

Вратарят на Левски Пламен Андреев е пред трансфер във Фейенорд, стана ясно преди няколко дни, като вече се заговори за конкретна сума по договора. Клубът от Ротердам търсеше вратар за заместник на... Read more »
Дани Олмо

Барса обръща мач в Мадрид, търси защитник

Барселона успя да обърне с 2:1 Райо Вайекано в късен изтеглен напред мач от трети кръг на Испанското първентво и оглави новото класиране, в очакване на останалите срещи. 36-кратният шампион Реал Мадрид... Read more »
Илиан Илиев

Илиан Илиев обяви състава за Беларус и Северна Ирландия, Мечо пред дебют

Селекционерът на България Илиан Илиев обяви пълния списък с футболисти, на които ще разчита за предстоящите първи мачове от турнира Лига на нациите през септември. На 5 септември „лъвовете“ гостуват на Беларус... Read more »
свещ

Почина Свен Горан Ериксон

Легендарният шведски треньор Свен-Горан Ериксон почина на 76 години. Специалистът се бореше години с рак на панкреаса, като самият той знаеше, че не му остана много, но въпреки това успя да запази... Read more »